Αγία Βαρβάρα: 20 φορές πυροβόλησαν κατά ψητοπωλείου

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά τους πυροβολισμούς κατά ψητοπωλείου στην Αγία Βαρβάρα τα ξημερώματα της Τρίτης (7/2).

Η επίθεση έγινε στις 5:45 τα ξημερώματα όταν οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου άνοιξαν πυρ κατά ψητοπωλείου που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 66-68 στην Αγία Βαρβάρα.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή περισυνέλεξαν συνολικά 20 κάλυκες από 9αρι πιστόλι. Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές τόσο στο ψητοπωλείο όσο και σε διπλανό κατάστημα.

Κατά δήλωση του συζύγου της ιδιοκτήτριας του ψητοπωλείου οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και κατά του σπιτιού της που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την επιχείρηση προκαλώντας ζημιές στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί του ΤΑ Αγίας Βαρβάρας και της υποδιεύθυνσης Aσφαλείας Aττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναζητούν το «μήνυμα» που ήθελαν να στείλουν οι δράστες και γι’ αυτό αναμένεται να πάρουν κατάθεση από τον σύζυγο της ιδιοκτήτριας προκειμένου να διαπιστώσουν αν τυχόν δεχόταν απειλές ή αν βρισκόταν σε κόντρα με κάποιο άτομο.