'Να τους πετάξουν από τη σχολή κλωτσηδόν'

Η υπόθεση του Βαγγελη Γιακουμάκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε επί του θέματος και σχολίασε τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

Με αφορμή την εμφάνιση του «νταή» της παρέας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, στη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι τύποι αυτοί δεν το παραδέχονται, προφανώς για να μην ενοχοποιηθούν. Γιατί αυτό το παιδί κρύβεται και βγαίνει “μαύρο”; Αν δεν είχε να φοβηθεί τίποτα, να έβγαινε κανονικά με το πρόσωπό του και ας έρθει μετά κάποιος να του πει ότι δεν έχει κάνει κάτι. Αν βγαίνει “μαύρος” και λέει ότι δεν έχει κάνει τίποτα, πάει να πει ότι έχει χεσμ@νη τη φωλιά του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο παρουσιαστής δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι η πενταμελής παρέα του Βαγγέλη Γιακουμάκη άφησε λουλούδια στο σημείο, όπου ο Κρητικός σπουδαστής βρέθηκε νεκρός:  «Οι συγκεκριμένοι τύποι ακόμα και να καταγγελθούν, δε θα πάνε φυλακή. Γιατί δε βγαίνει κάποιος να πει επωνύμως ότι “είχα δει τον τάδε και τον τάδε να κάνει αυτό κι αυτό”. Γιατί προφανώς φοβούνται τους “νταήδες” να μην τους πετάξουν σε κάποιο χαντάκι. Γιατί δεν τους πετάνε κλωτσηδόν από τη σχολή να πάνε στο δι@ολο; Για να τελειώνει η ιστορία. Αν εγώ ήμουν πρύτανης της σχολής, και μάθαινα ότι συμβαίνουν αυτά, θα τους πέταγα με τις κλοτσιές έξω. Δε μπορεί να κάνουν μια σχολή μπουρδ@λο επειδή εκείνοι δέρνουν».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: