Πατέρας Καρολάιν: «Η Λυδία δεν θα έχει σχέση με τους γονείς του δολοφόνου»

Μετά τον ισχυρισμό ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών και η Καρολάιν γνώριζε γι’ αυτό και την σκότωσε, ο πατέρας του θύματος, Ντέιβιντ Κράουτς, τόνισε πως δεν θέλει η εγγονή του να έχει σχέση με τους γονείς του δολοφόνου.

Ο πατέρας της Καρολάιν επανέλαβε ότι ο γαμπρός του ήταν μπλεγμένος με διακίνηση ναρκωτικών και αυτός ήταν ο λόγος που σκότωσε την Καρολάιν. Μάλιστα, σημείωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή τόσο στον ίδιο, όσο και στους γονείς του, στην οποία παραδέχεται ότι είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά και πως την Καρολάιν την σκότωσε συμμορία.

Όπως λέει έχει παραδώσει την επιστολή αυτή στην αστυνομία και τόνισε πως οι Αρχές είναι πλήρως ενήμερες για τις πράξεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σε αυτό το σημείο υπογράμμισε πως δεν θέλει καμία σχέση με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου: «Νιώθω πολύ θυμωμένος που οι γονείς του πατέρα της (Λυδίας) θέλουν την επιμέλεια της εγγονής μου. Πώς μπορούν να μεγαλώσουν την κόρη της γυναίκας που δολοφόνησε ο γιος τους; Αυτό είναι τρελό».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν τους θέλω στο σπίτι και δεν θέλω η Λυδία να έχει καμία σχέση μαζί τους. Όταν η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα τους είδε μόνο τρεις φορές. Είμαι θυμωμένος, δεν θέλω καμία σχέση μαζί τους».

«Ο πατέρας δεν λέει τίποτα, απλά κοιτάζει το πάτωμα και δεν λέει τίποτα, αλλά η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της είναι υπέροχος και αθώος. Και όσο το πιστεύει αυτό, δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τη Λυδία», κατέληξε.