Συνελήφθη ο «Μιχάλης» για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Στη σύλληψη του «Μιχάλη», ο οποίος φέρεται να οδηγούσε τη 12χρονη από τον Κολωνό στα ραντεβού που της έκλεινε και την εξέδιδε, προχώρησε η αστυνομία, εκτελώντας το ένταλμα που είχε εκδοθεί νωρίτερα, μετά την αξιολόγηση των στοιχείων που είχαν συγκεντρωθεί.

Ο «Μιχάλης» εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Πειραιά, φέρεται να έχει ποινικό παρελθόν ως μαστροπός και έχει κατονομαστεί από το παιδί ως ο «συνοδός» της στα αυτοκίνητα των πελατών του Μίχου, ο οποίος κρατείται στη φυλακή.

Πρόκειται για έναν 57χρονο άνδρα, ο οποίος φαίνεται πως κανόνιζε και ο ίδιος τα ραντεβού της ανήλικης, όπως έκανε και ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, Ηλίας Μίχος.

Το παιδί, φαίνεται πως στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές έχει αναφερθεί εκτενώς στον «Μιχάλη» ο οποίος εμφανίζεται να παροτρύνει το κορίτσι «να υπακούει» μόνο σε όσα της ζητούσε ο ίδιος και ο Μίχος.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά δέκα κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.