«Ο δράστης που έκλεψε τα χρήματα από την Έμμα ίσως καταγράφηκε από κάμερες», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Τον τρόπου που λήστεψαν την 21χρονη Έμμα ενώ ήταν αιμόφυρτη στην άσφαλτο, μετά το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας Νικόλαος Ρουσσόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι περιστατικό ίσως έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ρουσσόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε: «Ερχόμενη από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη η 21χρονη είχε μαζί της και ένα τσαντάκι. Ενώ τα υπόλοιπα πράγματά της βρέθηκαν, απουσίαζε το τσαντάκι, ροζ χρώματος, με 1.500 ευρώ. Τα είχε για να πληρώσει τα νοσήλια για το σκυλάκι της».

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρεθεί ο δράστης. «Χθες διαβιβάστηκε η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα διενεργήσει την προανάκριση στις ανακριτικές πράξεις. Στις προκαταρκτικές και ανακριτικές πράξεις σίγουρα θα αναζητηθούν μάρτυρες και σίγουρα θα αναζητηθεί υλικό από τις κάμερες, γιατί ευτυχώς στο σημείο υπήρχαν κάμερες», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας

Προσθέτοντας πως: «Να είναι τουλάχιστον τυχερή η οικογένεια, ώστε να μπορέσει να δει ακριβώς το υλικό από τις κάμερες αν όντως “έπιασε” τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που βοηθάει βέβαια είναι μιλάμε για ένα ροζ τσαντάκι, ένα “χτυπητό” χρώμα, οπότε και κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες μπορεί να το έχει δει».