Φοβερή αποκάλυψη: Πρώην στέλεχος της "Κιβωτού" αδειάζει τραπεζική θυρίδα υπό άκρα μυστικότητα - Πολύ ύποπτη συμπεριφορά

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η συμπεριφορά στελεχών της «Κιβωτού του Κόσμου», μετά τις καταγγελίες που παίρνουν πλέον τη μορφή χιονοστιβάδα για ακραίες συμπεριφορές ακόμα και ασέλγειες σε βάρος παιδιών που διέμεναν στις δομές της ΜΚΟ.

Μια νέα πληροφορία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αναφέρει ότι πρώην στέλεχος της «Κιβωτού» μετέβη κάτω από απόλυτη μυστικότητα σε υποκατάστημα πιστωτικού ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας και άδειασε τραπεζική θυρίδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό φέρεται να λαμβάνει χώρα την Τρίτη (22/11) και ενώ «φουντώνει» η έρευνα για την ΜΚΟ όσον αφορά ύποπτες οικονομικές συναλλαγές.

Κατά το δημοσίευμα στο ίδιο πιστωτικό ίδρυμα φαίνεται να διατηρούνταν λογαριασμός της Κιβωτού του Κόσμου ύψους 2.000.000 ευρώ.

Για την συγκεκριμένη εξέλιξη ενημερώθηκαν, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη αλλά και κατόπιν οι ελεγκτές της Επιτροπής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, που κάνουν έρευνες στα οικονομικά της ΜΚΟ.

Ανοίγουν οι λογαριασμοί πατέρα Αντώνιου και πρεσβυτέρας

Υπενθυμίζεται ότι ήδη, ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης έχει δώσει εντολή να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί και ο τρόπος κτήσης ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων του πατέρα Αντώνιου, στενών συγγενών του και όσων είχαν σχέση με την οικονομική διαχείριση της Κιβωτού, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της υπεξαίρεσης από τα ταμεία της οργάνωσης.