Ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη διανυκτέρευσε στο λιμάνι του Πειραιά γιατί κανένα ξενοδοχείο δεν δέχτηκε το σκύλο τους (Video)

Μεγάλη ταλαιπωρία βίωσε ένα ζευγάρι που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, με προορισμό την Κρήτη, μαζί με το σκύλο του.

Το ζευγάρι αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει στο λιμάνι του Πειραιά, αφού κανένα ξενοδοχείο δεν δέχτηκε να τους φιλοξενήσει επειδή είχαν μαζί τους σκύλο.

Το ζευγάρι έφτασε χθες, Παρασκευή, στις 14:00 στην Αθήνα μαζί με το σκυλάκι του, προκειμένου να πάρει το πλοίο για Κρήτη το βράδυ του Σαββάτου. Άρχισαν να αναζητούν ξενοδοχείο, αλλά όταν τους πληροφορούσαν πως έχουν μαζί τους σκύλο τους απέρριπταν.

«Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος. Πήγα συνολικά σε έξι ξενοδοχεία. Δεν μπορούσα να μπω ούτε στο μετρό καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε για την Κρήτη», είπε ο ιδιοκτήτης του σκύλου μιλώντας στην κάμερα του OPEN.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά. Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένοι και εμείς. Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια», είπε από την πλευρά της η γυναίκα.