Τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου στη Σκιάθο - Μια ανάσα πάνω από τον κόσμο (Video)

Στα βρετανικά ΜΜΕ πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά το αεροδρόμιο της Σκιάθου, καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο από μια υπερβολικά χαμηλή προσγείωση αεροπλάνου.

Το αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», το οποίο βρίσκεται στο πλάι της πόλης της Σκιάθου, σχεδόν πάνω στη θάλασσα, προσελκύει τουρίστες που μεταβαίνουν στο σημείο για να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο από τις προσγειώσεις.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν σημειωθεί ατυχήματα. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο της Σκιάθου, πριν μερικές εβδομάδες, μία 61χρονη Βρετανίδα τουρίστρια που ήθελε να βιντεοσκοπήσει από πολύ κοντά την απογείωση ενός αεροσκάφους της Transavia παρασύρθηκε από τη δύναμη της τουρμπίνας, έπεσε στο έδαφος από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει με σκοπό να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση την απογείωση ενός αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, ένα αεροσκάφος Airbus βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πάνω από το έδαφος, με αποτέλεσμα όσοι κατέγραφαν την προσγείωση με τα κινητά τους, να αναγκαστούν να σκύψουν και να τρέξουν για να φύγουν από κάτω.

Το Airbus A321neo της ουγγρικής«Wizz Air», μίας εταιρείας χαμηλού κόστους, ήταν τόσο κοντά στο έδαφος που τρόμαξε και όσους το κοιτούσαν από μακριά.