Kαραμπόλα δεκάδων οχημάτων στην Εγνατία Οδό λόγω ομίχλης - Πληροφορίες για 13 τραυματίες

Καραμπόλα 50 οχημάτων σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό το πρωί της Κυριακής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 13 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα έγιναν περίπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, όταν αρχικά σημειώθηκε ένα ατύχημα στην Εγνατία Οδό με εμπλοκή τριών ως τεσσάρων οχημάτων, ενώ στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα οχήματα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ , στην καραμπόλα έχουν εμπλακεί πάνω από 50 αυτοκίνητα, ενώ υπάρχουν συνολικά 13 τραυματίες.

Στην περιοχή έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άντρες από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό επιβατών, ενώ από την πλευρά του ΕΚΑΒ στο σημείο βρέθηκαν 4 ασθενοφόρα από την Κοζάνη και ένα από τη Βέροια, προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες στα νοσοκομεία της περιοχής.

H Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνταν προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 7 άτομα, με θλαστικά κυρίως τραύματα, που ενεπλάκησαν στις καραμπόλες που σημειώθηκαν, διακομίστηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.