Παγκόσμιος διαγωνισμός για νέους έως 30 ετών με βραβείο θέσεις εργασίας στον τομέα της ομορφιάς

Ο ετήσιος παγκόσμιος διαγωνισμός καινοτομίας Brandstorm, διευρύνει φέτος τους συμμετέχοντες οι οποίοι καλούνται να μοιραστούν το δικό τους όραμα για τον κόσμο της ομορφιάς του 2030.

Με αφορμή τα 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της L’Oréal, διευρύνεται το όριο ηλικίας και μπορούν να συμμετέχουν νέοι μέχρι 30 ετών. Οι Φοιτητές και απόφοιτοι καλούνται να παρουσιάσουν τα Καινοτόμα Προϊόντα και Υπηρεσίες Ομορφιάς του 2030 (#Disrupt Beauty 2030), επιλέγοντας ανάμεσα στις κατηγορίες Inclusion, Green, Tech, ανάλογα με τον κλάδο που ενδιαφέρονται ή ασχολούνται.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία πεδία (tracks) για να ετοιμάσουν την πρότασή τους:
–Πεδίο Inclusion, για να αναδείξουν τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς του 2030.
–Πεδίο Green, για να παρουσιάσουν τα βιώσιμα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λύσεις του 2030 που θα μειώσουν τo περιβαλλοντικό αποτύπωμα και θα προβάλλουν τη βιώσιμη ομορφιά.
–Πεδίο Tech, για να αποτυπώσουν την ξεχωριστή εμπειρία των πελατών του 2030 που υποστηρίζεται από την προηγμένη τεχνολογία

Το βραβείο αφορά στο πρόγραμμα Intrapreneurship της L’Oréal, όπου οι 3 νικήτριες ομάδες (1 από κάθε πεδίο) θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στα κεντρικά γραφεία της L’Oréal στη Γαλλία.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να καταθέσουν τις ιδέες τους στο brandstorm.loreal.com/ μέχρι τις 17 Μαρτίου 2022 Η νικήτρια ομάδα θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό τον Απρίλιο για να κερδίσει μία θέση στο διεθνή τελικό στο Παρίσι.

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός Brandstorm, σε αριθμούς:

• 61.000 εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες, 23.300 από ειδικότητες STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)
• Εκπρόσωποι από 65+ χώρες
• 150-200 περίπου εργαζόμενοι παγκοσμίως προσλαμβάνονται από τη L’Oréal κάθε χρόνο μέσω του διαγωνισμού.