Κατέρρευσε ψευδοροφή στον Ευαγγελισμό - Τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενες (Εικόνες)

Ψευδοροφή στον Ευαγγελισμό κατέρρευσε, στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Οργάνων στον δεύτερο όροφο του παλιού κτιρίου, σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εργαζόμενες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, Μιχάλη Γιαννάκο, σήμερα στις 12 το μεσημέρι στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Οργάνων στο δεύτερο όροφο του παλαιού κτιρίου στον χώρο της κουζίνας κατέρρευσε η ψευδοροφή η οποία είχε μεγάλο βάρος τραυματίζοντας δύο τραπεζοκόμους.

Χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

«Σήμερα το μεσημέρι στις 12 στον Ευαγγελισμό στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Οργάνων στο 2ο όροφο του παλαιού κτιρίου στη κουζίνα που είναι εντός της Μονάδας κατέρρευσε η ψευδοροφή μεγάλου βάρους. Στηνκουζίνα εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο τραπεζοκόμες οι οποίες είχαν κλείσει τη πόρτα της κουζίνας να ετοιμάσουν το φαγητό των ασθενών.

Όταν άκουσαν τον θόρυβο πρόλαβε η μία και άνοιξε τη πόρτα και αυτό τους έσωσε γιατί η ψευδοροφή βρήκε εμπόδιο στην πόρτα. Καταπλακώθηκαν όμως, οι τραπεζοκόμες και τραυματίσθηκαν. Η μία συνάδελφος πιο σοβαρά νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου. Η άλλη συνάδελφος πιο ελαφριά. Περιποιήθηκαν τα τραύματά της και πήγε σπίτι της με αναρρωτική άδεια.

Πόσες φορές δεν έχουμε αναδείξει την επικινδυνότητα του κτιριακού εξοπλισμού των νοσοκομείων λόγω έλλειψης κονδυλίων; Πόσοι συνάδελφοι πρέπει να τραυματισθούν, να κινδυνέψει η ζωή τους για να γίνει συντήρηση των νοσοκομείων; Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο. Μάλλον στα μέτρα προστασίας θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και κράνος. Περαστικά στους συναδέλφους».

Εικόνες από την ψευδοροφή που κατέρρευσε στον Ευαγγελισμό:

IMG_6890

IMG_6892

IMG_6893