Πυκνό χιόνι σε Πάρνηθα, Βίλια, Ιπποκράτειο Πολιτεία (Video)

Πυκνή χιονόπτωση αυτή την ώρα, τρεις το απόγευμα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2021 στην Πάρνηθα, με τα χιόνια να έχουν ντύσει στα λευκά το βουνό ήδη από τη περασμένη νύχτα.

Πυκνή χιονόπτωση στην Πάρνηθα -Βίντεο από το καταφύγιο Μπάφι | ΕΛΛΑΔΑ |  iefimerida.gr

Video από το καταφύγιο Μπάφι

Όπως φαίνεται και σε video που αναδημοσιεύουμε από το iefimerida.gr από το καταφύγιο Μπάφι, το τοπίο είναι λευκό, ενώ λόγω της πυκνής χιονόπτωσης η ορατότητα είναι περιορισμένη.


Νωρίτερα, το κανάλι του Forecast Weather στο YouTube ανέβασε Video από την πρώτη χθεσινοβραδινή χιονόπτωση στην Πάρνηθα.

Παράλληλα, σε βίντεο από το καταφύγιο Μπάφι που δημοσίευσε το forecastweather Greece στο facebook φαίνεται πως ήδη το έχει στρώσει. Όπως ανέφερε η σελίδα τις επόμενες ώρες αναμένονται νέες πυκνές χιονοπτώσεις στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι χιονίζει και στα Βίλια, αλλά και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ σήμερα αναμένονται στην Αττική νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 1000 μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στα ανατολικά 7 και τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.