Διαμαρτυρία μαθητών και γονέων για την «απαγωγή» του γυμνασιάρχη από τους «Θεματοφύλακες» στην Πιερία (Εικόνες, Video)

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αιγινίου στην Πιερία γονείς, μαθητές και τοπικοί σύλλογοι, λίγες ώρες μετά την επίθεση που πραγματοποίησαν οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στο γυμνασιάρχη του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το olympusmera, οι συμμετέχοντες διαμαρτυρήθηκαν για την «απαγωγή» του διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου, που έγινε νωρίς το πρωί της Παρασκευήςαπό ομάδα ατόμων που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

sigedrosi

«Βιώνουμε την ανησυχία που βίωναν και οι ίδιοι οι καθηγητές με όλα αυτά τα απειλητικά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Έρχονταν αναστατωμένα τα παιδιά μας στο σπίτι. Αυτό που βιώνουμε ως εκπαιδευτικοί στο σχολείο δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Τι βιώνουμε κάθε μέρα. Προσπαθούμε να προφυλάξουμε τα παιδιά κάθε λεπτό», ανέφερε μητέρα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και εκπαιδευτικός.

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος δεν είναι κάποιοι που αυτοαποκαλούνται. Θεματοφύλακες του Συντάγματος έχουμε υποχρέωση να είμαστε όλοι μας», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της περιοχής Ανέστης Μανώλας.

Ο Λυκειάρχης του σχολείου είπε με τη σειρά του το εξής: «Παρότι έζησα τα γεγονότα ακόμη δεν τα πιστεύω. Πραγματικά δεν τα χωράει το μυαλό μου».