Γκαζάκια βρέθηκαν στο δασάκι της Αργυρούπολης-«Bάλθηκαν να μας κάψουν» (Εικόνες)

Γκαζάκια εντοπίστηκαν το πρωί του Σαββάτου στο δάσος της Αργυρούπολης, όπως αποκαλύπτει ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, κατά τη διάρκεια περιπολίας ομάδας εθελοντών.

«Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα η περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στη βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια, με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν», έγραψε ο κ. Κωνσταντάτος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως σημείωσε, «τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ο κ. Κωνσταντάτος είχε γνωστοποιήσει ότι είχε βρεθεί μεγεθυντικός φακός τοποθετημένος σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, 100 μέτρα από πεύκα.