Σοκ στη Θεσσαλονίκη μετά το θάνατο DJ από ηλεκτροπληξία σε γνωστό μπαρ-Συγκλονίζουν τα «αποχαιρετιστήρια» μηνύματα φίλων του

Σοκαρισμένη και βυθισμένη τη θλίψη είναι η Θεσσαλονίκη μετά το χαμό του  48χρονου Dj από τα Τρίκαλα, Αντώνη Καραγκούνη, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, που έχασε χθες το βράδυ τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, την ώρα που ετοιμαζόταν να παίξει μουσική σε γνωστό μπαρ-ταράτσα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, την ώρα που πήγε να συνδέσει τα μηχανήματα για να παίξει μουσική, τον χτύπησε το ρεύμα, έπαθε ανακοπή και πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με σκοπό να μεταφέρει τον 48χρονο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, δίχως όμως να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τέσσερα άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου για τον τραγικό θάνατο του μουσικού παραγωγού και το μπαρ σφραγίστηκε με εντολή εισαγγελέα καθώς διερευνάται το ενδεχόμενο αμέλειας από πλευράς της επιχείρησης.

Λίγο πριν το θάνατό του ο άτυχος άνδρας είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την εξής ιστορία:

Δεκάδες είναι τα μηνύματα φίλων και γνωστών οι οποίοι εκφράζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του DJ Antonio. «Πάντα μέσα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι», έγραψαν, μεταξύ άλλων, θαυμαστές του στο Instagram.

dj_antonio_nekros9