Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε 10 υπόπτους εστιάζουν οι Αρχές σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun»

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την  20χρονη Καρολάιν, μητέρα ενός μόλις 11 μηνών μωρού, το οποίο συγκλόνισε το Πανελλήνιο και βρέθηκε ως είδηση μεταξύ των πρώτων θεμάτων διεθνών ΜΜΕ.

Η βρετανική εφημερίδα Sun σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι «η αστυνομία απέτυχε» να συλλάβει τους ερασιτέχνες, όπως του χαρακτηρίζει.

Δολοφονία Γλυκά Νερά - Sun

.

Παράλληλα, η Sun παραθέτει και τα λόγια του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος επεσήμανε ότι εάν επρόκειτο για μια τυπική ληστεία, ο ύποπτος θα έπρεπε να είχε ήδη συλληφθεί.

«Δεν βρέθηκε δείγμα DNA, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα, γεγονός που δεν βοηθά στις έρευνες καθώς δεν υπάρχουν πολλές αποδείξεις. Κάτι δεν πάει καλά», είναι μερικά από τα λόγια του δικηγόρου, τα οποία προβάλλει η «Sun».

Το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει παράλληλα ότι οι αρχές εστιάζουν σε δέκα υπόπτους, σεσημασμένους κακοποιούς, από διαφορετικές χώρες.

«Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θα μας πάρει περισσότερο απ ‘ό,τι υπολογίζαμε για να βρούμε τους δράστες», δήλωσε Έλληνας αστυνομικός στη Sun.