Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ίχνη DNA από τους δράστες στο μικροσκόπιο των αρχών-Υπό εξέταση 30 σκληροί κακοποιοί

Όσο περνούν οι μέρες από την τέλεση του ειδεχθούς εγκλήματος με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, μητέρα ενός μόλις 11 μηνών βρέφους, προχωρούν οι έρευνες τις αστυνομίας και στο μικροσκόπιο του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών βρίσκονται αυτή τη στιγμή ίχνη DNA των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στου ΣΚΑΪ, οι αρχές έχουν εντοπίσει και εξετάζουν ίχνη, όπως ιδρώτα και τρίχες, ελπίζοντας ότι με βάση αυτά τα στοιχεία μπορεί να υπάρξει αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα, η ευρύτερη περιοχή των Γλυκών Νερών «σαρώνεται», προκείμένου να εντοπιστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι αρχές παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία και από την Τράπεζα Δεδομένων που σχετίζονται με παλαιότερες ληστείες, ο αριθμός των οποίων ξεπερνά τις 100.

Έχουν υποβληθεί επίσης αιτήματα άρσης απορρήτου στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να εξεταστεί από την αστυνομία αν υπήρξαν ύποπτες επικοινωνίες το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της Καρολάιν είδε τον δράστη - Αποκαλυπτικά στοιχεία

Σύμφωνα πάντως με τις αρχές, πρόκειται για σεσημασμένους από μια μεγάλη ληστρική συμμορία, η οποία δρα με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά.

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, βρίσκονται 12 ληστείες και πάνω από 30 σκληροί κακοποιοί, οι οποίοι εξετάζονται εάν σχετίζονται με το εν λόγω περιστατικό.

GLYKA-NERA2.jpg

Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο οι δράστες να έφτασαν πεζή στο σημείο, παρκάροντας το όχημα ή τα οχήματα διαφυγής πιο μακριά από το σπίτι. Σε αυτό το σενάριο, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας αναζητούν στοιχεία από τα διπλανά οικόπεδα, μέσα από τα οποία θα πέρασαν οι τρεις δράστες για να φτάσουν στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού.