Άγριο διπλό φονικό στην Μακρινίτσα: Άνδρας μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του και τον αδερφό της (Video)

Ένα άγριο διπλό έγκλημα διαπράχθηκε στη Μακρινίτσα Βόλου το βράδυ της Δευτέρας, προκαλώντας οικογενειακή τραγωδία και βυθίζοντας την τοπική κοινωνία στη θλίψη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα magnesianews, το έγκλημα αυτό διαπράχθηκε στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Ο δράστης φέρεται να έφτασε με αυτοκίνητο έξω από σπίτι όπου βρίσκονταν δύο αδέλφια και τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Λόγω του θανατηφόρου τραυματισμού, τα δύο αδέλφια ο Γ.Τ 30 ετών και η Κ.Τ. 28 ετών, τα οποία χτυπήθηκαν από τον σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο, έχασαν τη ζωή τους.

Οι σοροί των δύο άτυχων νέων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου. Οι συγγενείς τους έφτασαν στο “Αχιλλοπούλειο” και ενημερώθηκαν ότι τα δύο αδέρφια έφυγαν από τη ζωή.

Η άτυχη γυναίκα είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια και είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.

 

Έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο με το αυτοκίνητό του.

Ενόψει αυτών των εξελίξεων, σοκαρισμένο είναι το χωριό της Μακρινίτσας Πηλίου και όλη η τοπική κοινωνία του Βόλου.