Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στο πλευρό της Ελλάδας-Στέλνουν είδη πρώτης ανάγκης στην Καρδίτσα

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την αγάπη της για την Ελλάδα. Αυτή τη φορά  προέβη σε μια ιδιαιτέρως συγκινητική πράξη στέλνοντας είδη πρώτης ανάγκης στην Καρδίτσα, για όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ιανός».

Τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν ανυπολόγιστες υλικές ζημιές και κόστισαν τη ζωή σε τρεις κατοίκους της περιοχής. Η καταστροφή αυτή ευαισθητοποίησε την οικογένεια Αντετοκούνμπο, η οποία έσπευσε να εκφράσει τη συμπαράσταση της.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επικοινώνησε με τον Αθλητικό Σύλλογο Καρδίτσας εκφράζοντας τη διάθεση της οικογένειάς του να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να σταλούν άμεσα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας είδη πρώτης ανάγκης εκ μέρους τους.

Η ανάρτηση του Α.Σ. Καρδίτσας

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα!!!

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά. Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ.Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών. Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο, που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη.