Δίκη Τοπαλούδη: Η μητέρα του Ροδίτη έσπασε την σιωπή της - Το «μήνυμα» στην μητέρα της Ελένης

Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις του ιατροδικαστή στο δικαστήριο, για τον τρόπο με τον οποίο οι δύο νεαροί  βίασαν και δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη στην Ρόδο, η μητέρα του Ροδίτη  κατηγορούμενου,έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή της και έστειλε το δικό της μήνυμα στη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

«Οι στιγμές για την οικογένειά μου είναι εξαιρετικά δύσκολες όχι τώρα που γίνεται η δίκη αλλά εδώ και 14 μήνες. Ως μητέρα στέκομαι δίπλα στο παιδί μου… Ως μητέρα νιώθω τον πόνο της μητέρας της Ελένης. Τα λόγια δεν έχουν σημασία.. Σημασία έχει μόνο η αλήθεια και ελπίζουμε να αποκαλυφθεί στη δίκη. Μακάρι να μην βρισκόμασταν ποτέ σε αυτή τη θέση. Κανένας από εμάς» είπε η μητέρα του κατηγορούμενου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR .

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη η μητέρα της Ελένης βγήκε εκτός εαυτού, στη θέα των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού της.

Υποβασταζόμενη, οι οικείοι της οδήγησαν έξω από τη δικαστική αίθουσα την Κούλα Τοπαλούδη.

Έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί γυναίκες που φώναζαν συνθήματα ενώ η  μεταφορά των δύο κατηγορούμενων έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Τους φόρεσαν ακόμα και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή.