Νεαροί που κάνουν διακοπές, πετροβολούν ΙΧ στον δρόμο Τρικάλων-Ιωαννίνων - Κινδύνεψε οικογένεια

Άγιο  είχε οικογένεια που ταξίδευε το βράδυ της Τρίτης προς Γιάννενα, όταν η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου καθώς δεχόταν ομαδική επίθεση με πέτρες από νεαρούς, έξω από το χωριό Παναγιά, λίγο πριν βγουν στην Εγνατία Οδό.

Μαζί τους, ταξίδευε και η 6χρονη κορούλα τους, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Το περιστατικό έγινε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (6/8) στο δρόμο Τρικάλων – Ιωαννίνων, έξω από το χωριό Παναγία του Δήμου Καλαμπάκας.

Δείτε πως περιγράφει στο lamiareport.gr τον εφιάλτη που έζησαν ο πατέρας της οικογένειας.

«Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν ξαφνικά, λίγο πριν βγούμε στην Εγνατία Οδό, έξω από το χωριό Παναγιά, είδαμε μέσα στο δρόμο να ξεπροβάλει ένας νεαρός και να σηκώνει το χέρι ρίχνοντας μια πέτρα. Μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει βλέπουμε 15-20 νεαρούς να μας πετροβολούν ομαδικά. Εκείνη τη στιγμή οδηγούσε η γυναίκα μου η οποία έπαθε σοκ, αφού πέρα από τις πέτρες φοβήθηκε να μην χτυπήσει και κάποιον από τους νεαρούς που ήταν στο πλάι του δρόμου. Από τους ελιγμούς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο χτύπησε στο κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε το κοριτσάκι μας, ούτε κι εμείς, το αυτοκίνητο όμως έπαθε μεγάλη ζημιά. Το συμβαν έχει καταγραφεί από το Α.Τ. Καλαμπάκας….»

Όπως μας είπε επίσης ο πατέρας έτρεξε και κυνήγησε κάποιους από τους νεαρούς μέχρι το χωριό, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει κάποιον. Μάλιστα όπως πληροφορήθηκε από κατοίκους του χωριού δεν είναι οι πρώτη φορά που οι νεαροί, οι οποίοι έχουν έρθει για διακοπές στο χωριό, δημιουργούν πρόβλημα με τη συμπεριφορά τους.