Ασύλληπτη απώλεια για δύο ήδη χαροκαμένους γονείς: Έχασε τη μάχη για τη ζωή και η 15χρονη από την Αταλάντη

Ασύλληπτη η απώλεια για τους χαροκαμένους γονείς, από την Αταλάντη, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης, έχασε τελικά τη μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή και η 15χρονη κόρη τους, μετά το φοβερό τροχαίο στην Αταλάντη, το οποίο στοίχισε επίσης και τη ζωή του αδελφού της.

Η Σόνια Κατσίφα πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Αττικόν» για τρεις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διεξήγαγαν τον δικό τους αγώνα, για τη σωτηρία της.

Το μεσημέρι της Κυριακήςο αδελφός της Γιώργος, που ήταν και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκίνητου, σκοτώθηκε επί τόπου.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια, η οποία είχε ακρωτηριαστεί από το φρικτό τροχαίο και πάλευε με πολλά ακόμα τραύματα, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Ο νονός της 15χρονης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, θέλησε να τους ευχαριστήσει εκ μέρους της οικογένειας.

Το φρικτό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής. Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο 21χρονος αδελφός της, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια, στο 2ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Αταλάντη-Καλαπόδι στη Φθιώτιδα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες, ανετράπη πάνω από μία φορά και βγήκε εκτός δρόμου.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο ήταν του παππού της οικογένειας και τα δύο αδέλφια είχαν πάει για μπάνιο.

Στο μεταξύ, νέα διάσταση στο σοκαριστικό τροχαίο έδωσε επίσης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o γνωστός εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, ο οποίος αποκάλυψε, πως είχαμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τα δύο αδέλφια, να φεύγουν έτσι πρόωρα και βίαια από τη ζωή, εξαιτίας των μπαρών ασφαλείας στο σημείο, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο τροχαίο Παντελίδη.

«Μου θυμίζει περίπτωση Παντελίδη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να σπάσουν οι μπάρες ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ακρωτηριασμό της κοπέλας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως εμπειρογνώμονας τροχαίων ο κ. Μαδιάς έχει διαχειριστεί περισσότερες από 15 υποθέσεις, που οι μπάρες ασφαλείας δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ακόμα και τον θάνατο οδηγών.