Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου που κατασπάραξαν ροτβάιλερ στην Κοζάνη το Πάσχα του 2016 - Video

Τρία χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το τραγικό Πάσχα του 2016, όταν ο μικρός Στάθης, βρήκε φρικτό θάνατο ανήμερα του Πάσχα του 2016, από την επίθεση ροντβάιλερ, στο σπίτι 72χρονου.

«Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν» λέει στο Open η μητέρα του 5χρονου και προσθέτει: «Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους».

O ιδιοκτήτης των 8 ροντβάιλερ, που δεν τα είχε κοινωνικοποιήσει και τα κρατούσε σε ημιάγρια κατάσταση, συνελήφθη και την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να καθίσει στο εδώλιο για δολοφονία από αμέλεια. Η δίκη όμως, αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2020.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο συνταξιούχος στρατιωτικός η μητέρα ελευθέρωσε τα ροτβάιλερ, για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση!

«Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική» λέει ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα, η οποία έχει φύγει από την Κοζάνη και εργάζεται ως οικοδόμος, προσπαθώντας με τη σωματική κούραση, να κρατά απασχολημένο το μυαλό της.

Πριν από ένα χρόνο το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν έχει λάβει, όπως αναφέρει. Σκοπεύει δεν να προσφέρει το ποσό αυτό στο Χαμόγελο του Παιδιού στη μνήμη του μικρού Στάθη.