«Ντου» με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής - Πυρπόλησαν αμάξι δημοσιογράφου

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα στο Α.Τ. Καισαριανής.Κουκουλοφόροι έφτασαν στο Αστυνομικό Τμήμα και αφού πέταξαν τις μολότοφ τράπηκαν σε φυγή.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, νωρίτερα οι άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητο της αστυνομικής συντάκτριας, Μίνας Καραμήτρου, στου Παπάγου.

Η αστυνομική συντάκτρια, μιλώντας στο Θέμα 104,6, η αστυνομική συντάκτρια δήλωσε: «Μια δυνατή έκρηξη, είδαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας το αυτοκίνητό μου να καίγεται και όλοι προσπάθησαν να τη σβήσουν για να μην επεκταθεί και έχουμε χειρότερα. Οι πυροτεχνουργοί μου είπαν ότι έγινε με περιέλουση εύφλεκτου υλικού στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου και κάτω από αυτό για να μην σβήνει η φωτιά».

«Είναι θλιβερό να πιστεύουν κάποιοι ότι εν έτει 2019 οι δημοσιογράφοι με τη βια θα ράψουν τα στόματά τους και θα λειτουργούν και θα λένε τι αρέσει σε εκείνους», πρόσθεσε.

Ευτυχώς, από τις επιθέσεις δεν υπήρξε τραυματισμός. Οι αρχές προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.

Οι αρχές εκτιμούν ότι οι επιθέσεις συνδέονται με την απόρριψη της άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα, το 2018

Το Α.Τ. Καισαριανής είχε γίνει στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα την 26η Φεβρουαρίου 2018. Μάλιστα, κατά την επίθεση είχε τραυματιστεί και ένας οδηγός ταξί, που έτυχε να περνάει από το σημείο.

Την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου οι Ενοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις.