Αποδοκίμασαν τον Αρβανίτη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη για την Μακεδονία - Απάντησε με αναφορές σε... «Χρήσιμους ηλίθιους» και «φασίστες»

«Χρήσιμους ηλίθιους» και «φασίστες» αποκαλεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης τους πολίτες της Κατερίνης που τον αποδοκίμασαν το απόγευμα του Σαββάτου με αφορμή την παρουσία του στην πόλη για εκδήλωση της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που εμπόδισαν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν στο κτίριο και τους πολίτες να απαντούν «σήμερα η αστυνομία, αύριο τι;».

Ο δημοσιογράφος-υποψήφιος ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι οι διαδηλωτές ήταν «καμιά εικοσαριά» και ότι πετούσαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

«Η απάντησή μας ήταν μια φράση: “Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας” και η Κόκκινη Καρφίτσα στο πέτο μου» γράφει ο Κώστας Αρβανίτης για να εξηγήσει την κίνηση που έκανε με το τζάκετ του προς τους πολίτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρβανίτης Κατερίνη

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο συνυποψήφιός του Αλέξανδρος Νικολαΐδης αποδοκιμάστηκαν από πολίτες τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό τους από το κτήριο του επιμελητηρίου Κατερίνης.

Δείτε το Video:

«Προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική», «ξεφτιλισμένοι» ήταν μερικά από όσα φώναξαν οι οργισμένοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών πολίτες.

Μεγαλύτερη οργή, τους προκάλεσε το γεγονός ότι αρκετοί από τους παριστάμενους κατά την έξοδό τους από το επιμελητήριο γελούσαν ειρωνικά με ορισμένους να φωνάζουν «ντροπή σου Νικολαΐδη» και άλλους να απαντούν με ειρωνικά χειροκροτήματα.

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης με αναρτήσεις του, στο Facebook, σχολίασε τις διαμαρτυρίες από τους πολίτες, γράφοντας αρχικά ότι «ο φασισμός και ο τραμπουκισμός δεν πέρασαν» ενώ στη συνέχεια με πιο αναλυτική δήλωσή του χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους πολίτες ως «χρήσιμους ηλίθιους» και «φασίστες».