Αρνείται τις κατηγορίες ο φερόμενος εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή - Απολογείται τη Δευτέρα

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί ο Βούλγαρος, φερόμενος ως εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη, τον περασμένο Οκτώβριο στη Βούλα.

Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα ο πατέρας και η μητέρα του Βούλγαρου οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα προκειμένου να παρευρεθούν στο δικαστήριο, όπως και η σύντροφός του.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, ο 31χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες. «Περιμένουμε να πάρουμε τα DVD που υπάρχουν στη δικογραφία και από εκεί και πέρα θα γίνουν και οι αναλύσεις. Σύμφωνα με όσα έχω δει και εγώ μέχρι στιγμής μιλάμε για κάποιες ενδείξεις που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος και όχι αποδείξεις» σημείωσε ο κύριος Λύτρας και πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν αποτυπώματα και DNA που να τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος.

Ο φερόμενος εκτελεστής του 47χρονου Ελληνοαυστραλου επιχειρηματία αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας για το οποίο κατηγορείται.

Ο 31χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα στο αυτόφωρο δικαστήριο καθώς του καταλογίζονται, πέρα από το βασικό αδίκημα, τα πλημμελήματα της αντίστασης κατά της αρχής, της πλαστογραφίας και της φθοράς ξένης περιουσίας, για τα οποία πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 10 Απριλίου.

Ο 31χρονος Βούλγαρος έπεσε στα χέρια του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής την Τρίτη όταν το συνέλαβαν σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων.