Αναζητείται διθέσιο αεροπλάνο που φέρεται να έπεσε στην θάλασσα

Η τελευταία επαφή με τον πιλότο ήταν στις 12:29. Το μικρό μονοκινητήριο διθέσιο αεροσκάφος έκανε το πτήση από Πάτρα προς Μεσολόγγι και ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του,  σημαίνοντας συναγερμό  στις αρχές  του Μεσολογγίου.

Tην πληροφορία, ότι έπεσε στην θάλασσα μετέφερε στις Αρχές αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είπε ότι είδε το αεροπλάνο να διαγράφει μια καθοδική πορεία και να προσκρούει στην επιφάνεια του νερού.

Το αεροπλάνο ανήκει στην αερολέσχη Μεσολογγίου και ακόμη δε έχει διευκρινιστεί αν επέβαινε σε αυτό μόνο ο πιλότος ή είχε και άλλον μαζί του.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, στη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου Μεσολογγίου, στην παραλία Καβουρότρυπα.

«Σε λίγο θα φτάσουν τρία ακόμη σκάφη μας (σ.σ. του Λιμενικού) για να συνδράμουν. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ευρήματα» ανέφερε η εκπρόσωπος του Λιμενικού.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr το πρώτο ασθενοφόρο που έφτασε στην περιοχή όπου φέρεται να έπεσε το αεροσκάφος, κόλλησε στην άμμο και  έσπευσε η Πυροσβεστική για να το τραβήξει και να το ξεκολλήσει.