Υπόθεση Ελένης Τοπαλούδη. Από την γνωριμία στον φόνο όπως τα περιγράφει ο 19χρονος

Αποσπάσματα από την ομολογία του 19χρονου φερόμενου ως δράστη έρχονται στο φως της δημοσιότητας: «Την είχα γνωρίσει στην Εθνικη Αντιστάσεως. Μου είπε ότι έκανε πάρτι, αλλά δεν πήγα. Ανταλλάξαμε μόνο λογαριασμούς facebook. Μιλήσαμε τις επόμενες ημέρες και βρεθήκαμε. Πήγαμε στο σπίτι της και… Μου έκανε εντύπωση ότι το επόμενο πρωί που ξύπνησε ήπιε ρετσίνα με κόκα κόλα. Μου είπε ότι είχε κατάθλιψη. Ηταν καλή κοπέλα κι ευαίσθητη. Μου είπε ότι έκανε…», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου», στο ΣΚΑΪ.

Για το μοιραίο βράδυ

Για το μοιραίο βράδυ είπε: «Μέσω facebook μιλήσαμε στις 27/11. Πήγα με τον φίλο μου με το λευκό βανάκι του πατέρα του να την πάρουμε. Την περίμενα έξω από ένα ζαχαροπλαστείο. Περίμενα στον κεντρικό δρόμο. Ήρθε και μπήκαμε στο βαν. Εγώ οδηγούσα, η Ελένη κάθισε δίπλα κι ο φίλος μου στην καρότσα. Φτάσαμε στο σπίτι. Αρχίσαμε να κάνουμε έρωτα. Ο φίλος μου της είπε «άμα δεν κάτσεις, δεν φεύγεις από το σπίτι». Είχαμε πιει πολύ βότκα και δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγινε. Είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε.

Την χτύπησα κι εγώ και ο φίλος μου. Αυτός πήρε ένα ηλεκτρικό σίδερο και την χτύπησε. Είχε τις αισθήσεις της όμως και μετά το χτύπημα με το σίδερο. Του είπα να την πάμε στο νοσοκομείο. Μου είπε «όχι, πάμε να το τελειώσουμε». Την πετάξαμε στα βράχια, γυρίσαμε να καθαρίσουμε με σφουγγαρίστρες το σπίτι και να πετάξουμε τα προσωπικά της αντικείμενα και το σίδερο. Μπορώ να σας βοηθήσω. Θα σας υποδείξω το σπίτι, πώς έγινε και το σημείο που την πετάξαμε στη θάλασσα».

 

Προτεινόμενα για εσάς