Αστυνομικές δυνάμεις αυτή την ώρα έξω από το ραδιομέγαρο της ΝΕΡΙΤ

Μία φωτογραφία με τα ΜΑΤ παραταγμένα έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή δημοσίευσε λίγο μετά την ανακοίνωση των exit poll το ertopen.com.

Φοβούμενη αντιδράσεις από τους απολυμένους της ΕΡΤ, η ΕΛ.ΑΣ έστειλε δύο διμοιρίες για προληπτικούς λόγους.

Η ανακοίνωση στην ERT open:

“Ούτε η βροχή, ούτε το χαλάζι μπορούν να εμποδίσουν τον ΜΑΤατζή Ραδιομέγαρο να φυλάξει”. Αν και δεν είναι Αμερικανοί Ταχυδρομικοί οι άνδρες των δυνάμεων καταστολής είναι συνεπείς στα ραντεβού τους. Έτσι έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους έξω από το Ραδιομέγαρο. Στην αρχή, το απόγευμα, πιο κάτω στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Πριν από λίγο όμως αναπτύχθηκαν σε “ζωτικά σημεία φύλαξης” του Ραδιομεγάρου.

Ο καιρός είναι βαρύς στην Αγία Παρασκευή. Αστράφτει πότε-πότε και ψιλοβρέχει. Και καλό θα ήταν όποιος ανεγκέφαλος “υπηρεσιακός” Υπουργός ή Αττικάρχης αποφάσισε να βγάλει “τα ένστολα παιδιά του Λαού” στο κρύο να τα μαζέψει γιατί σέρνεται και άσχημη γρίπη”.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει:

“Με την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, βλέποντας ότι γκρεμίζεται, παρέταξε τις επίλεκτες δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ) έξω από το ραδιομέγαρο. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα μας βρουν στο πλευρό τους σε κάθε διεκδίκησή τους. Η ΕΡΤ θα ανοίξει και πάλι θέλουν δε θέλουν”.