«Στο συλλαλητήριο μπορεί και να χυθεί αίμα», προειδοποιεί μέλος του Ρουβίκωνα (φωτό)

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε “σφουγγαρίστρες”, προειδοποιεί με ανάρτησή του ένα από τα ιδρυτικά μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», σχετικά με το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε “σφουγγαρίστρες” και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι “θα είναι η μέρα τους” και κάποιοι άλλοι θέλουν “να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες”. Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».

Δείτε την ανάρτησή του:

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για προσπάθεια εκφοβισμού του λαού, προκειμένου να μην συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.

Ο κ. Γεωργιάδης, έγραψε στο Twitter ότι «ο εκφοβισμός δεν θα καρποφορήσει και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να διαδηλώσουμε. Αν οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων έρθουν να μας εμποδίσουν διά της βίας η ευθύνη στον κ. Τσίπρα».