Ποτά - μπόμπες κατασχέθηκαν σε πασίγνωστη εταιρία αλκοολούχων!

Μεγάλες ποσότητες από παράνομα ποτά – μπόμπες, εντόπισαν και κατάσχεσαν οι αστυνομικοί, στις εγκαταστάσεις γνωστής εταιρείας.
Η εταιρία είναι “μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της αντιπροσώπευσης, εισαγωγής και διανομής αλκοολούχων και μη -alcoholic ποτά στην Ελλάδα,” όπως αναφέρεται στο εταιρικό της σάιτ.
Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Κορυδαλλό και τη Μαγούλα Αττικής. Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου. Οι ιδιοκτήτες είναι συγγενείς πασίγνωστου επιχειρηματία και παλιού παράγοντα του ποδοσφαίρου.
Και οι δύο κατηγορούνται για εισαγωγή έτοιμων νοθευμένων ποτών και για πρώτων υλών για την παρασκευή τους, από τη Βουλγαρία.
Μετά την εισαγωγή τους, αφαιρούσαν τις ετικέτες και τα “ελληνοποιούσαν”, κολλώντας δικές τους “γνήσιες”. Κατόπιν, τα προωθούσαν σε νυχτερινά μαγαζιά, μπαρ, εστιατόρια, και μπουζούκια.
Στην αποθήκη της εταιρίας στη Μαγούλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν 5.244 φιάλες νοθευμένων ποτών, ειδικές ξύστρες για την αφαίρεση των ετικετών, χάρτινες κούτες και πλαστές ετικέτες μεγάλων εταιρειών ουίσκι και βότκας.