Επανεμφάνιση Σώρρα! Η αστυνομία τον ψάχνει κι αυτός εμφανίζεται να βρίσει συνεργάτες του!

Ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις, Αρτέμης Σώρρας, εμφανίστηκε μετά από 7 μήνες, και είναι εκτός εαυτού! Ο Σώρρας που καταζητείται απ’ την ελληνική αστυνομία, προτίμησε να δώσει το στίγμα του μέσω ηχητικού μηνύματος διάρκειας περίπου 27 λεπτών.
Σε αυτό, μιλώντας ψιθυριστά, κατακεραυνώνει 3 άλλοτε στενούς του συνεργάτες, τους Βασίλη Θοδωρόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους, αποκαλώντας τους «κερατάδες» και «προδότες».
Αφορμή του ηχητικού που δημοσιεύουν τα parapolitika.gr, είναι το επικείμενο συνέδριο για την εκλογή του νέου αρχηγού στην «Ελλήνων Συνέλευσις».
Ξεκινά λέγοντας: «Συνέλληνές μου. Έχετε πάρα πολλές απορίες και είστε και πολύ μπερδεμένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν. Με αποτέλεσμα επιτελικά στοιχεία που τα βλέπατε δίπλα μου και που κάποιοι τα λένε πρωτοκλασάτα -και δεν έχουμε πρωτοκλασάτα στελέχη- έχουμε μόνο άξια και ο άξιος είναι μέχρι το τέλος άξιος, διαφορετικά δεν είναι άξιος… Θα πω ότι σας μπερδεύουν. Σας μπερδεύουν πολλά πράγματα. Δεν είναι οι άνθρωποι που τους βλέπατε πριν από ένα χρόνο και δύο. Λένε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Και δυσκολεύουν τα πράγματα πιο πολύ από ό, τι είναι. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα του μεγάλου ξεκαθαρίσματος…. Κάποιοι το λένε διάσπαση. Μη φοβάστε. Από ‘δω και πέρα δεν υπάρχει διάσπαση. Η μόνη διάσπαση που υπάρχει είναι της δημιουργίας μας, της γλώσσας μας«.
Ακούστε όλο το μήνυμα: