"Αγωνιστής" κατά των πλειστηριασμών ένα εκ των απαγωγέων του Λεμπιδάκη (βίντεο)

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φώς της δημοσιότητας που αφορούν τους απαγωγείς του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της επιχείρησης, ήταν αγωνιστής κατά των πλειστηριασμών αλλά και ο άνθρωπος έβαλε την φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο.

Για το πρόσωπο του υπάρχει βίντεο  που δείχνει τον άνδρα να παρεμβαίνει μαζί με άλλα άτομα επιτροπής κατά των πλειστηριασμών σε εκδήλωση που μιλούσε ο Γιώργος Σταθάκης, και να εξαπολύει επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης.

Ο κατηγορούμενος παίρνοντας το μικρόφωνο μίλησε σε πολύ υψηλούς τόνους, απειλώντας μάλιστα πως είναι έτοιμοι να πάρουν τα τουφέκια.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται πάλι ο κατηγορούμενος έξω από το Ειρηνοδικείο να κάνει δηλώσεις κατά των πλειστηριασμών.

Τόνιζε μάλιστα πως αυτοί που αγόρασαν τα κόκκινα δάνεια έχουν ήδη χάσει τα λεφτά τους.»

Το “αλληλοφάγωμα” των απαγωγέων

Από την άλλη οι απαγωγείς αφού δεν κατάφεραν να πάρουν τα λύτρα έχουν ξεκινήσει το “αλληλοφάγωμα”.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretalive.gr, οι κατηγορούμενοι είναι λαλίστατοι και απαντούν σε όλα όσα τους ρωτούν οι αστυνομικοί.

Οι 5 κατηγορούμενοι που ήδη έχουν παραδεχτεί την εμπλοκή τους, προσπαθούν ο καθένας ξεχωριστά να σώσουν ότι μπορούν μήπως και καταφέρουν και ρίξουν τις ποινές τους.

Ένας απο τους 5 καρφώνει και δύο συνεργούς του που από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν πως δεν έχουν καμιά σχέση με την υπόθεση.

Μάλιστα οι αστυνομικοί ​πιστεύουν πως από τις καταθέσεις αυτές θα φτάσουν και στο ξετύλιγμα όλου του κουβαριού της υπόθεσης. Έτσι θα «δέσουν» και άτομα που Η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πως εμπλέκονται αλλά δεν μπορεί ακόμα να το αποδείξει.