Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Νεκρός, μέσα σε λίμνη αίματος, 41χρονος

Ένας άντρας, 41 ετών, που εργαζόταν ως αποθηκάριος σε σούπερ μάρκετ, βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί, μέσα σε λίμνη αίματος, στο σπίτι του στο Περιστέρι.

Το θύμα είχε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, την πλάτη και στα χέρια. Το διαμέρισμα ήταν ανάστατο χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη παραβίασης, που κάνει τους αστυνομικούς να εικάζουν ότι ο άτυχος άντρας γνώριζε τον ή τους δολοφόνους του και ενδεχομένως τους άνοιξε την πόρτα.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν κοντινό πρόσωπο του θύματος το αναζήτησε, μετά από παράκληση της μητέρας του αφού δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της από την Πέμπτη. Κάλεσαν την αστυνομία και ζήτησαν τη βοήθειά της. Δυστυχώς η έρευνα αποκάλυψε το άγριο έγκλημα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, αρχικά, θα αναζητήσουν το δράστη στο περιβάλλον του θύματος, ενώ θα ελεγχθεί και το τηλέφωνό του ώστε να διαπιστωθεί με ποιον συνομίλησε τις τελευταίες ώρες πριν πεθάνει.

Το θύμα έμενε στο διαμέρισμα αυτό, στην οδό Κύπρου από παιδί, με την μητέρα του.

Συνάδελφοί του που έμαθαν για το συμβάν, είπαν στις αρχές ότι ο 41χρονος ήταν ένας πολύ ήσυχος και εργατικός άντρας που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.