Πυρκαγιά στο Γεράκι Ηλείας: Τραυματίστηκε γυναίκα πυροσβέστης (βίντεο)

Μια γυναίκα, μέλος του Πυροσβεστικού Σώματος, η οποία συμμετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή Γεράκι Ηλείας, τραυματίστηκε και αυτή την ώρα μεταφέρεται σε νοσοκομείο της περιοχής, ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η γυναίκα γλίστρησε και χτύπησε το χέρι της.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, αυτή την ώρα επιχειρούν 34 πυροσβέστες, με 16 οχήματα, 16 άτομα πεζοπόρο και 2 ιδιωτικά βυτιοφόρα ενώ έχουν αποχωρήσει τα εναέρια μέσα.

Νωρίτερα:

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στις 15:14 και μέχρι τις 8.00 το βράδυ οπότε αποχώρησαν τα 5 αεροσκάφη Πεζεντέλ που επιχειρούσαν η φωτιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Για την κατάσβεση της επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρο, 2 ιδιωτικά βυτιοφόρα

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί, με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το μέρος εκεί καεί ξανά παλιότερα.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, ο δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, αντιδήμαρχοι, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γ. Γεωργιόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, μια πυροσβέστης, τραυματίστηκε στο χέρι, μετά από πτώση, και διακομίσθηκε στο κοντινότερο Νοσοκομείο, ώστε να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: patrisnews