Γιος πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού ξυλοκόπησε γυναίκα μπροστά στο παιδί της!

Ο 45χρονος, γιος πασίγνωστου ηθοποιού, που πρωταγωνιστούσε σε παλιές ελληνικές ταινίες, τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, συνελήφθη στο Χαλάνδρι και φέρεται να έχει διαπράξει περισσότερες από 50 βίαιες επιθέσεις εναντίον γυναικών στην περιοχή.

Το περιστατικό που προκάλεσε τη σύλληψή του, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη κεντρική πλατεία της πόλης. Ο δράστης ξυλοκόπησε, χωρίς λόγο, μία γυναίκα που είχε μάλιστα μαζί της το μικρό κοριτσάκι της. Σύμφωνα με μάρτυρες, την είχε πιάσει απ’ τα μαλλιά και την χτύπαγε με γροθιές στο πρόσωπο ασταμάτητα. Η γυναίκα είχε γονατίσει κι είχε αγκαλιάσει το παιδί της για να το προστατέψει. Κόσμος που είδε το περιστατικό κυνήγησε τον δράστη κι αυτός τράπηκε σε φυγή.

Ο 45χρονος συνελήφθη τελικά και οδηγήθηκε κατόπιν εισαγγελικής εντολής σε ψυχιατρική κλινική, αφού αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που εξαναγκάζεται σε εγκλεισμό σε νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά ούτε κι η πρώτη φορά που επιτίθεται χωρίς λόγο και τόσο βίαια σε γυναίκα. Είναι γνωστός στους κατοίκους αλλά και στις Αρχές της περιοχής για τις εκρήξεις του και τις επιθέσεις του σε γυναίκες, και έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρική κλινική.

Ωστόσο βγαίνει, ακολουθεί για κάποιο διάστημα την φαρμακευτική αγωγή, και όταν την διακόπτει επανέρχεται πιο βίαιος στους δρόμους της πόλης.