Κ. Βούρλα: 9χρονος έπεσε με το ποδήλατο και πέθανε - Εισαγγελική παρέμβαση ζητάν οι γονείς

Τραγωδία συνέβη στα Καμμένα Βούρλα όταν ένα 9χρονο αγόρι έπεσε με το ποδήλατό του και πέθανε.

Το παιδί έκανε διακοπές με τους γονείς του στην Ανάβρα και την περασμένη Παρασκευή (21/7) ενώ έπαιζε με άλλα παιδιά στην πλατεία του χωριού, έπεσε με το ποδήλατό του. Οι γονείς το μετέφεραν στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις. Οι γιατροί δεν διαπίστωσαν να έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο παρέμεινε στην Παιδιατρική για παρακολούθηση.

Όμως τις επόμενες μέρες, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και τελικά την Τρίτη 25/7, μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, γιατί φέρεται να είχε υποστεί ρήξη εντέρου. Πιθανότατα χτυπήθηκε από το τιμόνι του ποδηλάτου όταν έπεσε.

Η μετεγχειρητική πορεία του 9χρονου αγοριού δεν εξελίχθηκε ομαλά, αντίθετα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κι έτσι την επόμενη μέρα της εγχείρησης, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα κι εισήχθη κατευθείαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όμως δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα της Τετάρτης, το παιδί κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του έχουν ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα και ήδη έχει δοθεί εντολή για προανάκριση, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες που έχασε τη ζωή του το 9χρονο αγοράκι.

Πηγή: LamiaReport