Έγκλημα στο Περιστέρι: Τρόφιμος στο Δαφνί ο δράστης - Είχε σκοτώσει κι άλλη γυναίκα

Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της γυναίκας στο Περιστέρι, τη νύχτα της Πέμπτης, από τα χέρια του συντρόφου της, είναι σοκαριστικά.

Ο άντρας – τρόφιμος στο Δαφνί, που κατακρεούργησε τη σύντροφό του με 37 μαχαιριές, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, όπως δήλωσε ο ίδιος στον Ανακριτή:

“Με το που βγήκα από το Δαφνί πήγα και πήρα κοκαΐνη με τα 20 ευρώ που είχα. Πήγα ύστερα στο σπίτι της φίλης μου, τσακωθήκαμε και την σκότωσα γιατί μου είπε να χωρίσουμε. Θόλωσα.”.

Τη δήλωσή του επιβεβαίωσαν κι οι εργαστηριακές εξετάσεις. Ο άντρας γνώρισε το θύμα του στο Δαφνί όπου αυτός νοσηλευόταν και το θύμα εργαζόταν εκεί ως καθαρίστρια.

Μάλιστα πριν 6 χρόνια ο άντρας είχε σκοτώσει και τη σύζυγό του, στο Λουτράκι! Είχε κατακρεουργήσει πάλι με μαχαίρι την τότε 28χρονη σύντροφό του, μέσα στο εξοχικό του.

Κι ακόμη πριν τα δύο εγκλήματα, ο 45χρονος, εργαζόταν ως υπάλληλος πιτσαρίας στην Γλυφάδα και είχε επιτεθεί με μαχαίρι και στον ιδιοκτήτη της επιχείρισης.