Αυτοκτονία 25χρονης: έκοψε τις φλέβες της - Θύμα της κρίσης κι ο βιοτέχνης πατέρας της!

Η άτυχη γυναίκα από τα Γιαννιτσά που αυτοκτόνησε γιατί, όπως έγραψε σε σημείωμα “δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά προβλήματα,” είχε χάσει και τον πατέρα της από αυτοκτονία πριν από 5 χρόνια.

Η Αθηνά, θύμα της οικονομικής κρίσης, που εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα, σε σούπερ μάρκετ στις επιχειρήσεις Καρυπίδη, πρώην Αρβανιτίδη, αλλά ήταν απλήρωτη 15 μήνες, επέλεξε να φύγει απ’ τη ζωή κόβοντας τις φλέβες της.

Αποφασισμένη για την πράξη της, κλείστηκε στο μπάνιο, έγραψε ένα σημείωμα και έκοψε τις φλέβες της. Το πτώμα της βρήκε ο αδερφός της, το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από πολύωρη αναζήτηση. Την αντίκρισε πεσμένη στο μπάνιο του σπιτιού, μέσα σε λουτρό αίματος. Το θύμα είχε βαθιά τραύματα στο ύψος του καρπού από μαχαίρι.
Στο σημείωμα που είχε αφήσει, ανέφερε ότι ήταν απογοητευμένη απ’ τη ζωή της, κι ότι τα οικονομικά προβλήματα ήταν τόσα πολλά που δεν μπορούσε να τα αντιμετωπίσει γιατί επί 15 μήνες παρέμενε απλήρωτη.

Οι δυο αδερφοί της, καταρακωμένοι δεν πιστεύουν ότι ζουν και πάλι τον ίδιο εφιάλτη. Ο πατέρας τους είχε αυτοκτονήσει πριν 5 χρόνια, πάλι λόγω οικονομικών προβλημάτων. Είχε κρεμαστεί μέσα στη μικρή του επιχείριση που διατηρούσε, μία βιοτεχνία με μεταλλικές συσκευές που φαλίρισε. Στα Γιαννιτσά όλοι τον θυμούνται ως ένα πολύ εργατικό και περήφανο άνθρωπο.

Η Διοίκηση του Πανελλαδικού Σωματείου των εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Καρυπίδη» όπου εργαζόταν η Αθηνά, σε ανακοίνωσή της, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της 42χρονης. Όπως κι η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της ΟΓΕ.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε χθες κι η ΓΣΕΕ.