Χαροπαλεύει συμβασιούχος καθαριότητας - Εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε ρυμουλκό και τράκτορα

Ένα ακόμη φρικτό συμβάν σε Τομέα Καθαριότητας σε δήμο, είχαμε σήμερα. Θύμα ένας 45χρονος συμβασιούχος καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης ο οποίος αυτή την ώρα δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 45χρονος οδηγός μετέφερε γεμάτο κοντέινερ έξω από το ΧΥΤΑ και έπρεπε να παραλάβει ένα άδειο. Το ατύχημα φέρεται να συνέβη κατά τη διαδικασία που κοτσάρεται το ρυμουλκό στον τράκτορα. Και πιθανότατα ο οδηγός μάλλον εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε ρυμουλκό και τράκτορα.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται:

«Ο 45χρονος συμβασιούχος καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος διακομίστηκε στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 Ιουλίου 2017, μετά από ατύχημα στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Η κατάσταση του ασθενή, ο οποίος είναι πολυτραυματίας, χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες γιατρούς ως εξαιρετικά κρίσιμη. Οι γιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου συνεχίζουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη έκβαση της κατάστασης της υγείας του ασθενή».

Όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ψαρράς: «Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες, θα μιλήσουμε με έναν ακόμη οδηγό για να μάθουμε». Ενώ πρόσθεσε ότι: «Δεν έχει ευθύνη ο ΧΥΤΑ, καθώς το ατύχημα συνέβη έξω από αυτόν».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας δήμου Θεσσαλονίκης, ο άτυχος 45χρονος οδηγός τράκτορα εργάζεται από το 2014 με ανανέωση συμβάσεων.

Να επισημάνουμε τέλος, ότι το ατύχημα αυτό συνέβη λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο εργαζόμενης στην καθαριότητα του Δήμου Ζωγράφου.

ΠΗΓΗ voria.gr