Η ΠΟΑΣΥ εμπαίζει υπουργούς & κόμματα - Τους κάλεσε στην εκδήλωση των Εξαρχείων!

Το ανακοίνωσαν και θα το κάνουν, παρά τις έντονες κριτικές που δέχτηκαν. Οι αστυνομικοί υπάλληλοι, μέσω της ομοσπονδίας τους, ΠΟΑΣΥ, θα πραγματοποιήσουν όπως έχουν ανακοινώσει την εκδήλωσή τους στην πλατεία Εξαρχείων στις 29 Ιουνίου.

Και για να αποδείξουν πόσο πολύ στηρίζουν την απόφασή τους αυτή, σε ανακοίνωσή τους, ενημερώνουν ότι έχουν στείλει προσωπικές προσκλήσεις σε υπουργούς όπως οι κκ Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Τόσκας, αλλά και σε όλα τα κόμματα!

Οπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους επιδίωξή τους είναι: «να πέσει παντού φως. Να φωτιστούν τα αίτια μιας επί μακρόν επαναλαμβανόμενης τραγωδίας με θύματα αστυνομικούς και πολίτες και κυρίως με θύματα την κοινωνική γαλήνη και την ίδια τη Δημοκρατία.

Εμείς απλώσαμε το χέρι. O δρόμος άνοιξε. Ο ιστορικός θα καταγράψει τους απόντες».

Η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ
Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις»
Αν όχι τώρα, Πότε;

Σε συνέχεια των ανακοινώσεών μας για την εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» που διοργανώνει η Ομοσπονδία μας στην πλατεία Εξαρχείων την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00, προκειμένου να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις από κοινού με όλους τους κοινωνικούς φορείς για την επίλυσή τους, σας ενημερώνουμε ότι Προσκλήσεις έχουμε απευθύνει στους κάτωθι πολιτικούς, συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς εκπροσώπους – φορείς, πολλοί εκ των οποίων έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους:

Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Νικόλαος ΤΟΣΚΑΣ, Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ, Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα ΔΟΥΡΟΥ, Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γεώργιος ΚΑΜΙΝΗΣ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κ.Κ.Ε., Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ένωση Κεντρώων, Δημοκρατική Αριστερά, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, Π.Ο.ΑΞΙ.Α, Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ, Ε.Α.Π.Σ., Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και Π.Ε.Α.Λ.Σ.

Με την εκδήλωση αυτή, αναδεικνύουμε ένα χρόνιο πρόβλημα και ζητούμε από την πολιτεία να δώσει τέλος στο φαύλο κύκλο της βίας και στις ατέρμονες συζητήσεις. Επιδίωξή μας είναι να πέσει παντού φως. Να φωτιστούν τα αίτια μιας επί μακρόν επαναλαμβανόμενης τραγωδίας με θύματα αστυνομικούς και πολίτες και κυρίως με θύματα την κοινωνική γαλήνη και την ίδια τη Δημοκρατία.

Όλοι εμείς οι χιλιάδες που αποτελούμε την Π.Ο.ΑΣ.Υ. και που νοιαζόμαστε για την αξιοπρεπή της παρουσία στην ελληνική κοινωνία, οφείλουμε τούτη την κρίσιμη ώρα της μάχης να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων.

Εμείς απλώσαμε το χέρι. O δρόμος άνοιξε. Ο ιστορικός θα καταγράψει τους απόντες.

Περνάμε από τη θεωρία στην πράξη.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος

Ο Γενικός Γραμματέας
ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος