Στα τάγματα εφόδου ο χρυσαυγίτης που χτύπησε τον φοιτητή-Απολογείται την Τετάρτη

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη θα βρεθεί το 42χρονο μέλος της “Χρυσής Αυγής”, εις βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 42χρονος υπάλληλος της βουλής και ιδιοκτήτης cafe-bar, συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό φοιτητή στους Αμπελόκηπους και ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Ο δράστης που βρέθηκε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή και είχε λάβει ολιγοήμερη προθεσμία απολογίας, παρουσιάστηκε σήμερα στον ανακριτή και ζήτησε περαιτέρω προθεσμία απολογίας για την Τετάρτη 5 Απριλίου.

Ο χρυσαυγίτης που εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή, εκτός από στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης, ήταν και μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, στη Βουλή.

Ο ίδιος βέβαια αρνείται την επίθεση σε βάρος του 24χρονου και επικαλείται το τεκμήριο της αθωότητας του.

Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον 42χρονο  στο πλευρό του πυρηνάρχη Νίκαιας Γιώργου Πατέλη στην κεντρική πλατεία της περιοχής, αλλά και της Ουρανίας Μιχαλολιάκου.

Στο ίδιο τάγμα βρίσκεται και ο Γιάννης Καζαντζόγλου, ο συνοδηγός του Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Στο ίδιο τάγμα εφόδου που φαίνεται να επιθεωρεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, διακρίνονται και άλλα μέλη του πυρήνα Νίκαιας που σήμερα δικάζονται για την οργανωμένη δολοφονία του μουσικού.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι ο 42χρονος «συνελήφθη» σε ρεπορτάζ του Channel 4 να λειτουργεί ως υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων της ΧΑ στη Μεσογείων εμποδίζοντας τη λήψη πλάνων και την είσοδο στα γραφεία των ξένων δημοσιογράφων.