Ο Κώστας Καραμανλής στην Αμφίπολη - Η επίσκεψη σε ταβερνάκι (φωτό)

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Αμφίπολη πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Κώστας Καραμανλής, κατόπιν δικής του επιθυμίας και ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τους αρμοδίους για τις ανασκαφές, τα ευρήματα και τις εργασίες στο ταφικό μνημείο.

Μάλιστα, ο κ.Καραμανλής ακολούθησε την θεσμική οδό για την επίσκεψη του, καθώς έκανε σχετικό αίτημα στην Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

 

 

 

Μαζί με τα άλλα δύο οχήματα που τον ακολούθησαν, μετέβησαν στην Πρώτη Σερρών, όπου σε κατάστημα της περιοχής συνομίλησε με τη Δημοτική Αρχή, φορείς και πολίτες. Μαζί του ήταν ο βουλευτής της ΝΔ και ξάδερφος του, Κώστας Καραμανλής, και ο νυν Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός δείπνησε σε γνωστή ταβέρνα των Σερρών, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σύμφωνα με το pireauspress.gr το μενού της συζήτησης τα περιείχε όλα: Από την πρόσφατη δήλωσή του που συζητήθηκε μέχρι και το σημερινό σενάριο που ήθελε τον Αλέξη Τσίπρα να προκηρύσσει άμεσα εκλογές.

Ο Κώστας Καραμανλής με κάζουαλ ντύσιμο άνετος και χαμογελαστός δεν αρνήθηκε σε κανέναν μια φωτογραφία μαζί του.

Στη συνέχεια αποχώρησε για το σπίτι του στην Πρώτη Σερρών, όπου θα διανυκτερεύσει και την Παρασκευή θα επισκεφθεί το οχυρό Ρούπελ.