Έβαλαν γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην στην Λεωφόρο Κηφισίας 263 στην Κηφισιά. Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στις 2.20 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο βιβλιοπωλείο του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν φάρσα. Αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία ενώ διακόπηκε και η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας.

gkazaikia-adonis-1

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε η έκρηξη ενώ ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, βρέθηκαν τρία γκαζάκια που είχαν εκραγεί ενώ τα άλλα πέντε ήταν διογκωμένα, και δεν είχαν προλάβει να εκραγούν. Από την έκρηξη προκλήθηκε μόνο μαύρισμα στα ρολά του καταστήματος.

gkazaikia-adonis-3

Τα υπολείμματα του μηχανισμού απομακρύνθηκαν από το ΤΕΕΜ και μεταφέρθηκαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ λίγο αργότερα δόθηκε στην κυκλοφορία και η Λεωφόρος Κηφισιάς.

Μετά τη λήξη του περιστατικού, ο αντιπρόδρος της ΝΔ, μέσω της προσφιλής τακτικής των μηνυμάτων του στο Twitter απολογήθηκε στους οδηγούς της περιοχής για τα όποια προβλήματα μπορεί να δημιουργήθηκαν στην κίνηση των οχημάτων, λόγω του αποκλεισμού του δρόμου, ενώ έκανε και ένα δεύτερο tweet με καυστικά σχόλια, τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του.

gkazakia-vivliopolio-adonis

gkazakia-vivliopolio-adonis1