Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo οδηγούσε την φονική Porsche

Ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo Απόστολου Βακάκη, είναι ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Η Porsche εξετράπη της πορείας της στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο όχημα. Μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού βρισκόταν μια 33χρονη γυναίκα με το μικρό γιο της ηλικίας μάλλον τριών ετών που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

Από τη σύγκρουση, το σταθμευμένο Honda Civic κόπηκε στη μέση. Τα δύο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μια άμορφη, πύρινη, μάζα.

Μέσα στην Porsche που μετά την σύγκρουση τυλίχθηκε στις φλόγες βρίσκονταν ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo και ένας φίλος του που σκοτώθηκαν επί τόπου.

Ο Γιώργος Βακάκης ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας. O 24χρονος ήταν απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα στην Αμερική, ενώ εργαζόταν ήδη στην εταιρία Jumbo, καθώς είχε αναλάβει το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιχείρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον παιδικό του φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Γεωργακόπουλο πήγαιναν στην Αράχωβα για την Καθαρά Δευτέρα.

Ο ιδιοκτήτης των Jumbo Απόστολος Βακάκης είχε 3 παιδιά από τον γάμο του με την Έφη Βακάκη. Την Σοφία ,την Χριστίνα και τον Γιώργο.

Φωτογραφίες από το λογαριασμό του στο facebook


Ο Γιώργος Βακάκης με τον παιδικό του φίλο Ανδρέα Γεωργακόπουλο


Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος επέβαινε στη μοιραία Porsche