Στον κόσμο τους οι Τούρκοι: Καταγγέλλουν ότι υψώσαμε τη σημαία μας... στις Οινούσσες!

Σε μια απίστευτη πρόκληση προχώρησαν και πάλι οι Τούρκοι, οι οποίοι αυτή τη φορά εμφανίζουν τις Οινούσσες ως δικό τους νησί με την ονομασία Koyun.

Τουρκικό δημοσίευμα κατηγορεί τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, καθώς -όπως αναφέρεται- πραγματοποίησε “προκλητική επίσκεψη στις Οινούσσες κατά την οποία ύψωσε την ελληνική σημαία χωρίς να τον εμποδίσει κανείς”!

Σύμφωνα με την τουρκική sozcu.com.tr, η οποία υποστηρίζει την κεμαλική Αξιωματική Αντιπολίτευση, αναφέρει ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ «επισκέφτηκε, χωρίς να τον εμποδίσει κανείς, τουρκικό νησί και ύψωσε την ελληνική σημαία». Το ίδιο άρθρο κάνει λόγο και για  «18 νησιά που παραχώρησε η Τουρκία στην Ελλάδα», κατηγορώντας μάλιστα γι’ αυτό την Κυβέρνηση Ερντογάν, αλλά και προσωπικά τον ίδιο τον Πρόεδρο της Τουρκίας.
«Ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, την πρώτη επίσκεψή του από την ανάληψη των καθηκόντων του, την έκανε στο νησί Koyun, σε ένα από τα 18 τουρκικά νησιά τα οποία έχει καταλάβει παράνομα η Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η τουρκική εφημερίδα συνεχίζει λέγοντας ότι «ο Στεφανής στις 19 Φεβρουαρίου, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο, επισκέφθηκε το νησί Κoyun της Σμύρνης, και πόζαρε κάτω από την ελληνική σημαία μαζί με τους καταληψίες Έλληνες στρατιώτες».