Πάρτυ "ο Άλλος Τσικνός": Tσικνοπέμπτη με τον "Άλλο άνθρωπο"

Αν θέλετε να ζήσετε μια τσικνοπέμπτη διαφορετική απ’όλες τις άλλες, χαρούμενη, συγκινητική, ανθρώπινη, μπορείτε να επισκεφθείτε αύριο το πάρτυ μασκέ “Ο ΑΛΛΟΣ Τσικνός” για να ενισχύσετε οικονομικά την Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος” (Πλαταιων 55 Κεραμεικος, .

partytsiknosΤα ποτά θα έχουν μια συμβολική διατίμηση (Μπύρες 1 ευρώ,ποτήρι κρασί 1 ευρώ,ρακί 1 ευρώ και το ρακόμελο του άλλου ανθρώπου 2 ευρώ). Το φαγητό και όλα τα άλλα – μουσική, διασκέδαση, κέφι – από τις 4 το μεσημέρι θα είναι δωρεάν: Ψητά, σαλάτες, μάσκες, σερπαντίνες, ζωντανή μουσική , με μπάντες που θα παίζουν και στον δρόμο μπροστά στην Πλαταιών αλλά και στο μπαλκόνι του Άλλου Ανθρώπου παραδοσιακά και τρελά καρναβαλίστικα τραγούδια από όλο τον κόσμο.

Όλα με είσοδο ΕΛΕΥΘΕΡΗ και συμμετοχή μόνο την προσφορά της χαράς και του κεφιού. Θα υπάρχουν κουτιά οικονομικής ενίσχυσης για να μαζευτούν τρόφιμα και χρήματα άλλα και φάρμακα για τις ανάγκες τις Κοινωνικής Κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος Μυτιλήνης, Σαλαμίνας, Μεγάρων, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Πειραιά, Δραπετσώνας, Μοναστηρακίου, Ερμού, Θησείου, Πλ. Κουμουνδούρου, Βαρβακείου, οδού Αθηνάς, Παγκρατίου και των κοινωνικών ιατρείων Ν.Φιλαδελφείας,Βύρωνα, Ελληνικού, Κορίνθου.

Ο “Άλλος Άνθρωπος” μοιράζει καθημερινά 4.000 μερίδες φαγητό σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ένδεια.

Περισσότερα για τον “Άλλο άνθρωπο” και το έργο του στο ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Βρεττού για το politisonline εδώ.

Λ.Β.