Παιδί ΑΜΕΑ στέλνει γράμμα στον Πολάκη: Είστε πολύ κακός Υπουργός - Δεν σας αγαπώ!

Αν περιμένει κανείς από κάποιον να του πει την αλήθεια, αυτός δεν είναι άλλος από ένα παιδί. Μια μικρή μαθήτρια έγραψε ένα γράμμα με παραλήπτη τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, λέγοντάς του ότι είναι πολύ κακός Υπουργός.

Το κορίτσι μέσα σε λίγες γραμμές εξήγησε αυτό που αισθάνεται και που σκέφτεται σχετικά με τις συνέπειες που θα έχουν οι αποφάσεις του Υπουργείου για τα παιδιά ΑΜΕΑ.

«Τα παιδάκια έχουν ανάγκη. Αν δεν κάνουν λογοθεραπεία δεν θα μπορούν να μιλούν. Αν δεν κάνουν εργοθεραπεία, δεν θα μπορούν να πιάσουν το κουτάλι ούτε το μολύβι να συγκεντρωθούν να μάθουν γράμματα και αριθμούς. Δεν θέλω να σταματήσω την λογοθεραπεία και την εργοθεραπεία γιατί μαθαίνω καινούρια πράγματα. Δεν σας αγαπώ!”, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα το κοριτσάκι.

Το γράμμα που έστειλε η μικρή στον Παύλο Πολάκη, δημοσίευσε η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου στο nena.gr, λέγοντας μάλιστα ότι δεν είναι το μοναδικό, καθώς τα παιδάκια δεν μπορούν να καταλάβουν τους λόγους που το κράτος αδυνατεί να στηρίξει τον αγώνα τους.

Διαβάστε το γράμμα που έγραψε η μικρή μαθήτρια: