Άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ της Κρήτης και των Κυκλάδων

Με δυσκολία κάνουν τα ψώνια τους, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και για τα απαραίτητα, οι Ηρακλειώτες, καθώς η Κρήτη παραμένει αποκομμένη από την ηπειρωτική Ελλάδα λόγω της παρατεταμένης απεργίας των ναυτεργατών.

Τα ράφια των πολυκαταστημάτων και των σούπερ μάρκετ έχουν αρχίσει ήδη να αδειάζουν, αφού τα φορτηγά της τροφοδοσίας παραμένουν ακινητοποιημένα στον Πειραιά περιμένοντας τον τερματισμό της απεργίας.

%ce%ba%cf%81%ce%b7%cf%84%ce%b7-%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%b5%cf%81-%ce%bc%ce%ac%cf%81%ce%ba%ce%b5%cf%841

%cf%81%ce%b1

Τα πρώτα κρούσματα έκαναν την εμφάνισή τους εδώ και δύο ημέρες και το φαινόμενο θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αφού τα αποθέματα σε προϊόντα εξαντλούνται με ταχύτατους ρυθμούς, όπως χαρακτηριστικά γράφει το cretapost.gr.

%cf%81%ce%b11

%cf%81%ce%b12

Οι μεγαλύτερες ελλείψεις καταγράφονται, για στα φρέσκα προϊόντα ψυγείου, αλλά και σε μοσχαρίσιο κρέας που έρχεται στην Κρήτη από άλλες περιοχές της χώρας. Ελλείψεις όμως, δεν παρουσιάζονται μόνο σε τρόφιμα, αλλά και σε πλήθος άλλων ειδών. Ίδια εικόνα και σε νησιά των Κυκλάδων όπου τα πράγματα είναι χειρότερα αφού τα καταστήματα εξαρτώνται από την ηπειρωτική χώρα, σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με την Κρήτη.