Έχει σχέση ο "σάτυρος" του Γαλατσίου με τη δολοφονία της Αγραφιώτου;

Η Ασφάλεια Αττικής εξετάζει την πιθανότητα να έχει σχέση ο  “σάτυρος” του Γαλατσίου με την δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Πρόκειται για μία έρευνα που ούτως ή άλλως κάνει η Ασφάλεια σε κάθε παρόμοια περίπτωση όπως είχε γίνει με τον «δράκο του Αμαρουσίου», η οποία όμως είχε αρνητικά αποτελέσματα.

Κατά την διάρκεια της έρευνας λήφθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό και να διασταυρωθεί και τυχόν ταυτοποιηθεί με τα «ορφανά» δείγματα από την σκηνή του εγκλήματος στο υπόγειο του σουπερμάρκετ στο Μαρούσι. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, ωστόσο πλήρεις απαντήσεις θα έχουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενδεχομένως τα επόμενα δύο 24ωρα.

Βεβαίως, οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας αναφέρουν ότι το προφίλ των χτυπημάτων για τα οποία κατηγορείται δεν έχουν απόλυτη ταύτιση με τα όσα διαδραματίστηκαν στο σκοτεινό δεύτερο υπόγειο του σουπερμάρκετ στο Μαρούσι στα τέλη Απριλίου. Κατά τους αστυνομικούς, ο 38χρονος συλληφθείς Δ.Π. διέπραττε τις σεξουαλικές του επιθέσεις μεν με ορμή και βία, αρπάζοντας τα θύματά του από τον λαιμό και θωπεύοντάς και μάλιστα σε δημόσιους χώρους, στη μέση του δρόμου, ακόμα και μέρα μεσημέρι με δεκάδες μάρτυρες, όμως στη συνέχεια από τις φωνές των θυμάτων εγκατέλειπε τον χώρο.

Ο δολοφόνος της Αγραφιώτου μπορεί να χτύπησε μέρα μεσημέρι και σε δημόσιο χώρο, όμως φρόντισε να κρύψει το θύμα του και να το χτυπήσει με πρωτοφανή βία μέχρι θανάτου… Από την άλλη πλευρά το Μαρούσι είναι ένα μέρος που χτύπησε ο «σάτυρος του Γαλατσίου», ωστόσο σε όλες τις περιπτώσεις τα θύματά του ήταν ανήλικα και οι ενήλικες δεν ήταν όσο μεγάλη σε ηλικία ήταν η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι Αρχές θα αναμένουν ως οφείλουν και τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο pressroom.gr.